fbpx

Groepstraject

 Samen in 3 maanden naar een gezonder leven!

Vind jij het fijner om in een (kleine) groep de eerste stappen te gaan maken richting een gezonde leefstijl? Bij dit programma ga je samen aan de slag naar een gezonder leven en krijg je kennis en inzicht op het gebied van gezonde voeding, beweging, stress en ontspanning.

Twee keer per maand kom je als groep bij elkaar voor een sessie van 90 minuten. Bij iedere sessie komt een andere pijler van het leefstijlprogramma aan bod. De sessies zijn bij mij in de praktijk of op een buiten locatie. Je krijgt bij deze sessies inzicht in jouw leefstijl, wat jij nodig hebt of zou kunnen veranderen voor een gezonder en fitter leven. Het gaat hierbij niet om snel resultaat op de korte termijn maar op een betere kwaliteit en gezondheid op lange termijn.

Met het programma krijg je veel kennis en informatie over voeding, stress en ontspanning, beweging en gezondheid. Daarnaast is het een prettige manier om samen met de andere deelnemers van het programma ervaringen uit te wisselen.

Ook krijg je opdrachten mee voor thuis zodat je ook zelf lekker aan de slag kan gaan.

Deelname bij minimaal 4 deelnemers.

Investering: €275

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en de bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).

Godelieve Escartin Leefstijlcoach Utrecht - groepstrajecten
Godelieve Escartin Leefstijlcoach Utrecht - opdracten