fbpx

Groepsworkshop Gezond & Fit

In 6 weken blijvend afvallen

zónder streng dieet of dure personal trainer

Herken je dit?

 • Je baalt van je overgewicht of wilt graag wat kilo’s kwijt
 • Je hebt al heel vaak diëten geprobeerd waarbij je bent afgevallen, maar nu zit je toch weer op je oude gewicht
 • Je wilt graag afvallen maar vindt het moeilijk om dat alleen te doen
 • Je bent vaak moe en uitgeblust en wilt graag meer energie om leuke dingen te doen
 • Je wilt deze zomer toch echt graag weer dat leuke jurkje aan

Dan is deze workshop voor jou!

Speciaal gemaakt voor vrouwen die weinig tijd hebben, maar wel graag gezonder willen gaan leven en geen zin meer hebben in strenge diëten en té sportieve verplichtingen.

Goede weerstand met goede voeding
Voeding en Leefstijl

Hoe ziet de workshop eruit en wat kan je verwachten

Tijdens de workshops leer jij in 6 weken hoe je gezonder kan gaan leven.

Je krijgt kennis, inzicht en gaat zelf ook actief aan de slag. Na iedere sessie krijg je opdrachten om thuis mee verder te gaan.

Je leert alles over:

 • afvallen zonder dieet
 • etiketten lezen
 • lekker eten zonder honger
 • gezond eten met een drukke agenda
 • hoe je ‘ontspannen’ op je to-do lijst zet
 • het vinden van een goede balans in je drukke leven

Na 6 weken ga heb jij een goede start gemaakt naar een blijvend en gezond gewicht, kan je je eigen gewoontes doorbreken en ga jij weer stralend van energie door het leven!

 

Praktische informatie

De workshops worden gehouden op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur in het Buurtcentrum Hogeweide, Laurierweg 104 in Utrecht.

Begindatum: Dinsdag 21 mei 2024
Vervolgdata: Dinsdag 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni en 25 juni 2024

Deelname aan deze workshop kost €149,-

Workshop -Groepsworkshop Gezond & Fit in Utrecht

Waarom ik jou kan helpen

Als voeding en leefstijlcoach begeleid ik mensen in Utrecht en omgeving naar een gezond en vitaal leven. Ik ben certificiteerd GLI CooL coach en werk nauw samen met het Julius Gezondheidscentrum in Leidsche Rijn.

Daarnaast begeleid ik ook mensen in individuele trajecten op het gebied van gezonde leefstijl, waarbij onderwerpen als afvallen, gezond gewicht maar ook stress, ontspanning en vitaliteit aan bod kunnen komen. 

In mijn praktijk heb ik al veel mensen met succes mogen begeleiden naar een gezond gewicht en vitaal leven. En dat wens ik jou ook toe!

Voeding - Leefstijlcoach Utrecht

Voeding

Gezond eten. Wat is goede en gezonde voeding? Welk voedingspatroon past bij jou?

Sociale Verbinding - Leefstijlcoach Utrecht

Sociale verbinding

Het belang van sociale contacten, familie, vrienden, kennissen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Beweging - Leefstijlcoach Utrecht

Beweging

Voldoende bewegen.  Sporten, dagelijks bewegen. Vind jouw ritme.

Ontspanning - Leefstijlcoach Utrecht

Ontspanning

Slaap, rust, ontspanning.    Hoe krijg je genoeg rust?  Geef stress geen kans!

Vind jij deze onderdelen van je leven ook belangrijk en ben je er klaar mee om steeds maar wat te proberen zonder écht resultaat?

Wacht dan niet langer. Meld je vandaag nog aan voor deze workshop en ga ervaren hoe fijn het is om weer lekker in je vel te zitten!

Je verdient het!

Ervaringen

5
{Gastdocent NSPOH: Duidelijke presentatie en uitleg. Enthousiast, kennis van zaken, ruimte voor interactie. Fijne docent, ook leerzaam voor ons om meer te leren over GLI.
Deelnemers Nascholingsdag Obesitas & Werk
5
{Godelieve is een hele fijne vrouw die goed meedenkt en heel veel kennis heeft! Ze kijkt naar jou als persoon en probeert daar de beste versie van naar boven te halen.
Judith
5
{Godelieve is een fijne begeleider en helpt je met vragen over een gezonde leefstijl. Aan de gesprekken en antwoorden op vragen kan je echt merken dat ze goed verstand van zaken heeft. Die kennis is heel breed en kan ze goed overbrengen.
Hans
5
{Het COOL-programma is een echte aanrader! De begeleiding is erg goed en prettig, Godelieve is altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je te helpen bij elke stap die je zet. Godelieve is niet alleen een prettig persoon om door begeleid te worden, maar ze is ook ontzettend deskundig en empathisch. Ze luistert echt naar je behoeften en helpt je te werken aan jouw specifieke doel. Wat ik ook zo waardeer aan het COOL-programma is dat je medecursisten je aanmoedigen om in kleine stapjes te werken. Dit maakt het veel haalbaarder en geeft je het vertrouwen dat je je doel kunt bereiken. Het voelt echt als een persoonlijke reis waarbij je steeds meer groeit en vooruitgang boekt. Naast de maandelijkse sessie biedt het COOL-programma ook ondersteuning en hulpbronnen buiten de reguliere sessies. Zo hebben wij een online community groep op whatsapp waar je met andere deelnemers kunt praten en ervaringen kunt delen. Dit creëert een gevoel van verbondenheid en motivatie. Ik kan het COOL-programma zeker aanbevelen. Als je op zoek bent naar een programma dat je op een positieve en effectieve manier begeleidt naar je doelen, dan is dit absoluut de juiste keuze. Je zult er geen spijt van krijgen! 💪🏼😊
Stefan
5
{8 maanden bezig met Cool onder begeleiding van Godelieve, veel nieuwe dingen geleerd of dingen die anders kunnen. Ik heb geleerd dat je leefstijl kan veranderen in kleine stappen en je zelf waardeert. Hup naar de nieuwe ik😜 …
Dija
5
{Fijne leefstijlcoach die goed op de hoogte is van alle theorie en ook samen met je kijkt naar hoe een gezonde levensstijl bij jou past!
Heidy
5
{Een mooie kans om gezond te blijven of worden. Godelieve is een fijne coach die echt naar de groep luistert.
Alice
5
{Altijd gezellig met lotgenoten en je leert ook nog wat.
Suzanne
5
{Dankzij Godelieve heb ik weer "gewoon" leren eten. Geen vervangende producten, geen zakjes en pakjes, maar gewoon gezond. Het is een verademing om met normale producten gezond en zeker ook gezellig samen met mijn man te koken en te eten. Voor mij nooit meer maaltijdrepen of gekke soepjes. Dank je wel Godelieve ook voor de rust.
Lucy
5
{Godelieve zet je aan het denken over het gedrag dat voor jou en je omgeving normaal is geworden, maar dat misschien niet is. Ze denkt mee over kleine en grote veranderingen die mij geholpen hebben om wat meer energie over te houden gedurende de dag en aan het einde van de dag. Ik heb de gesprekken als erg prettig en waardevol ervaren.
Paul