fbpx

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Godelieve Escartín. Als voeding en leefstijlcoach begeleid ik mensen in Utrecht en omgeving naar een gezond en vitaal leven in zowel individuele als groepstrajecten. Ik ben gecertificeerd BLCN Leefstijlcoach, GLI CooL coach en BGN Gewichtsconsulente. Ik werk nauw samen met het Julius Gezondheidscentrum Leidsche Rijn, het Diakonessenhuis Utrecht en het UMC Utrecht. Daarnaast ben ik ook wandelcoach en aangesloten bij de Bas van de Goor Foundation voor de Nationale Diabetes Challenge.

Ik ben getrouwd met een Spaanse man en ben moeder van drie prachtige kinderen.Ik houd van bewegen, lekker wandelen op het strand of in het bos of een uurtje zweten in de sportschool.

Ook vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. De mediterrane en dan natuurlijk vooral de Spaanse keuken zijn mijn favoriet. Ik probeer graag nieuwe gerechten uit en vind het een uitdaging om gezond en lekker te koken. En dan nog het liefst met groenten en kruiden uit mijn eigen tuin.

We leiden zoveel mogelijk een gezond mediterraan leven in de Hollandse hectiek.

Godelieve Escartin Leefstijlcoach Utrecht

Mijn missie is mensen gezond en fit van het leven laten genieten!

    • Voel jij je moe?
    • Baal je van je overgewicht?
    • Weet je niet hoe je naast je drukke baan meer zou kunnen bewegen?
    • Lukt het je niet om te ontspannen?

Kortom, heb je het gevoel niet optimaal van het leven te genieten? Laat mij je helpen om de weg terug te vinden naar een energievol en gezond leven. Ik kan je begeleiden op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Contact

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek, neem dan contact met me op:

06 49 18 82 10

info@escartin.nl