fbpx

Voedingsadvies

Losse consulten voor gewichtverlies

Wil jij graag afvallen en een gezond gewicht?

  • Je baalt van je overgewicht of wilt graag wat kilo’s kwijt
  • Je hebt al heel vaak diëten geprobeerd waarbij je bent afgevallen, maar nu zit je toch weer op je oude gewicht
  • Je wilt graag afvallen maar vindt het moeilijk om dat alleen te doen

Dan kan ik jou helpen!

Tijdens één of meerdere losse consulten neem ik je mee in de wereld van gezonde voeding. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

  • Afvallen zonder dieet en caloriën tellen
  • Gezonde weekmenu’s
  • Gezond boodschappen doen
  • Etiketten lezen
  • Gezond eten zonder honger
BGN gewichtsconsulent Godelieve Escartin
tarieven Escartin Coaching

Praktische informatie

Een consult van 45 minuten kan zowel online als fysiek (in mijn praktijk in Utrecht-Leidsche Rijn) plaatsvinden.  Aan de hand van je vraag bekijken we samen of één of meerdere consulten aan te raden zijn voor een goed advies.

Een los consult van 45 minuten kost €75,- incl BTW.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk de kosten van een BGN gewichtsconsulent

Heb je een aanvullende verzekering? Check dan bij jouw verzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding of informeer rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. 

Waarom ik jou kan helpen

Als voeding en leefstijlcoach begeleid ik mensen in Utrecht en omgeving naar een gezond en vitaal leven. Ik ben certificiteerd BGN Gewichtsconsulente, BLCN Leefstijlcoach en GLI CooL coach en werk nauw samen met het Julius Gezondheidscentrum in Leidsche Rijn.

Ik begeleid mensen in zowel individuele als groepstrajecten  op het gebied van gezonde leefstijl, waarbij onderwerpen als afvallen, gezond gewicht maar ook stress, ontspanning en vitaliteit aan bod kunnen komen. 

In mijn praktijk heb ik al veel mensen met succes mogen begeleiden naar een gezond gewicht en vitaal leven. En dat wens ik jou ook toe

Workshop -Groepsworkshop Gezond & Fit in Utrecht

Ervaringen

5
{Godelieve is een hele fijne vrouw die goed meedenkt en heel veel kennis heeft! Ze kijkt naar jou als persoon en probeert daar de beste versie van naar boven te halen.
Judith
5
{Godelieve is een fijne begeleider en helpt je met vragen over een gezonde leefstijl. Aan de gesprekken en antwoorden op vragen kan je echt merken dat ze goed verstand van zaken heeft. Die kennis is heel breed en kan ze goed overbrengen.
Hans
5
{Het COOL-programma is een echte aanrader! De begeleiding is erg goed en prettig, Godelieve is altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je te helpen bij elke stap die je zet. Godelieve is niet alleen een prettig persoon om door begeleid te worden, maar ze is ook ontzettend deskundig en empathisch. Ze luistert echt naar je behoeften en helpt je te werken aan jouw specifieke doel. Wat ik ook zo waardeer aan het COOL-programma is dat je medecursisten je aanmoedigen om in kleine stapjes te werken. Dit maakt het veel haalbaarder en geeft je het vertrouwen dat je je doel kunt bereiken. Het voelt echt als een persoonlijke reis waarbij je steeds meer groeit en vooruitgang boekt. Naast de maandelijkse sessie biedt het COOL-programma ook ondersteuning en hulpbronnen buiten de reguliere sessies. Zo hebben wij een online community groep op whatsapp waar je met andere deelnemers kunt praten en ervaringen kunt delen. Dit creëert een gevoel van verbondenheid en motivatie. Ik kan het COOL-programma zeker aanbevelen. Als je op zoek bent naar een programma dat je op een positieve en effectieve manier begeleidt naar je doelen, dan is dit absoluut de juiste keuze. Je zult er geen spijt van krijgen! 💪🏼😊
Stefan
5
{8 maanden bezig met Cool onder begeleiding van Godelieve, veel nieuwe dingen geleerd of dingen die anders kunnen. Ik heb geleerd dat je leefstijl kan veranderen in kleine stappen en je zelf waardeert. Hup naar de nieuwe ik😜 …
Dija
5
{Fijne leefstijlcoach die goed op de hoogte is van alle theorie en ook samen met je kijkt naar hoe een gezonde levensstijl bij jou past!
Heidy
5
{Een mooie kans om gezond te blijven of worden. Godelieve is een fijne coach die echt naar de groep luistert.
Alice
5
{Altijd gezellig met lotgenoten en je leert ook nog wat.
Suzanne
5
{Dankzij Godelieve heb ik weer "gewoon" leren eten. Geen vervangende producten, geen zakjes en pakjes, maar gewoon gezond. Het is een verademing om met normale producten gezond en zeker ook gezellig samen met mijn man te koken en te eten. Voor mij nooit meer maaltijdrepen of gekke soepjes. Dank je wel Godelieve ook voor de rust.
Lucy
5
{Godelieve zet je aan het denken over het gedrag dat voor jou en je omgeving normaal is geworden, maar dat misschien niet is. Ze denkt mee over kleine en grote veranderingen die mij geholpen hebben om wat meer energie over te houden gedurende de dag en aan het einde van de dag. Ik heb de gesprekken als erg prettig en waardevol ervaren.
Paul
5
{Door samen een doelstelling te formuleren, werd alles meteen heel concreet en dat is prettig. Ik heb meer kennis en inzicht op gedaan die ik vanaf moment één heb ingevoerd. Ook fijn te weten dat ik goed op weg ben en dus hiermee door kan gaan 🙂 Keep up the good work en bedankt voor de fijne sessies.
Anne