fbpx

Nationale Diabetes Wandel Challenge

Wekelijks samen wandelen

in Utrecht-Leidsche Rijn

Wil jij… 

  • genieten van leuke wandelingen
  • je fitter en gezonder voelen
  • meer energie hebben
  • begeleid worden door een professional
  • je diabetes onder controle krijgen 
  • of diabetes voorkomen

Dan is deze wandel challenge iets voor jou!

De Utrecht-Leidsche Rijn Wandelchallenge is onderdeel van de Nationale Diabetes Challenge, een wandelprogramma van twintig weken van de Bas van de Goor Foundation.  Niet alleen voor mensen met Diabetes, maar vooral ook voor iedereen die dit wil voorkomen.

Wandel je mee? Schrijf je dan gratis in via onderstaande knop.

Goede weerstand met goede voeding
Nationale Diabetes Challenge

Hoe ziet de wandelchallenge eruit en wat kan je verwachten

Iedere week gaan we op vrijdagavond een uur wandelen.

Op een gezellige manier ervaar je wat bewegen met je gezondheid en diabetes doet. Ook als je geen diabetes hebt, ben je welkom. Daarnaast geef ik als leefstijlcoach tips voor een gezonde leefstijl.

Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau!

Praktische informatie

De wekelijkse wandelingen vinden plaats op:
Vrijdag om 19:00 uur vanaf de parkeerplaats van Sportvereniging Desto, Componistenlaan 1, 3544SX Utrecht

De eerste wandeling start op:
Vrijdag 17-05-2024 om 19.00 uur

De afsluiting vindt plaats op:
Zaterdag 28-09-2024

Op zaterdag 28 september 2024 zal de challenge feestelijk worden afgesloten tijdens een landelijk evenement in het Openlucht Museum in Arnhem georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation.

Deelname is gratis

Workshop -Groepsworkshop Gezond & Fit in Utrecht

Bas van de Goor Foundation en Nationale Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een bewezen effectieve wandelinterventie van de Bas van de Goor Foundation. Bij deze interventie werken professionals uit het zorg-, sport- en sociale domein samen om mensen op een laagdrempelige manier in beweging te brengen. Gedurende 20 weken wandelen deze professionals één keer per week mee met een groep deelnemers om samen te werken aan een gezondere leefstijl en duurzame gedragsverandering.

Ervaringen

5
{Godelieve is een hele fijne vrouw die goed meedenkt en heel veel kennis heeft! Ze kijkt naar jou als persoon en probeert daar de beste versie van naar boven te halen.
Judith
5
{Godelieve is een fijne begeleider en helpt je met vragen over een gezonde leefstijl. Aan de gesprekken en antwoorden op vragen kan je echt merken dat ze goed verstand van zaken heeft. Die kennis is heel breed en kan ze goed overbrengen.
Hans
5
{Het COOL-programma is een echte aanrader! De begeleiding is erg goed en prettig, Godelieve is altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je te helpen bij elke stap die je zet. Godelieve is niet alleen een prettig persoon om door begeleid te worden, maar ze is ook ontzettend deskundig en empathisch. Ze luistert echt naar je behoeften en helpt je te werken aan jouw specifieke doel. Wat ik ook zo waardeer aan het COOL-programma is dat je medecursisten je aanmoedigen om in kleine stapjes te werken. Dit maakt het veel haalbaarder en geeft je het vertrouwen dat je je doel kunt bereiken. Het voelt echt als een persoonlijke reis waarbij je steeds meer groeit en vooruitgang boekt. Naast de maandelijkse sessie biedt het COOL-programma ook ondersteuning en hulpbronnen buiten de reguliere sessies. Zo hebben wij een online community groep op whatsapp waar je met andere deelnemers kunt praten en ervaringen kunt delen. Dit creëert een gevoel van verbondenheid en motivatie. Ik kan het COOL-programma zeker aanbevelen. Als je op zoek bent naar een programma dat je op een positieve en effectieve manier begeleidt naar je doelen, dan is dit absoluut de juiste keuze. Je zult er geen spijt van krijgen! 💪🏼😊
Stefan
5
{8 maanden bezig met Cool onder begeleiding van Godelieve, veel nieuwe dingen geleerd of dingen die anders kunnen. Ik heb geleerd dat je leefstijl kan veranderen in kleine stappen en je zelf waardeert. Hup naar de nieuwe ik😜 …
Dija
5
{Fijne leefstijlcoach die goed op de hoogte is van alle theorie en ook samen met je kijkt naar hoe een gezonde levensstijl bij jou past!
Heidy
5
{Een mooie kans om gezond te blijven of worden. Godelieve is een fijne coach die echt naar de groep luistert.
Alice
5
{Altijd gezellig met lotgenoten en je leert ook nog wat.
Suzanne
5
{Dankzij Godelieve heb ik weer "gewoon" leren eten. Geen vervangende producten, geen zakjes en pakjes, maar gewoon gezond. Het is een verademing om met normale producten gezond en zeker ook gezellig samen met mijn man te koken en te eten. Voor mij nooit meer maaltijdrepen of gekke soepjes. Dank je wel Godelieve ook voor de rust.
Lucy
5
{Godelieve zet je aan het denken over het gedrag dat voor jou en je omgeving normaal is geworden, maar dat misschien niet is. Ze denkt mee over kleine en grote veranderingen die mij geholpen hebben om wat meer energie over te houden gedurende de dag en aan het einde van de dag. Ik heb de gesprekken als erg prettig en waardevol ervaren.
Paul
5
{Door samen een doelstelling te formuleren, werd alles meteen heel concreet en dat is prettig. Ik heb meer kennis en inzicht op gedaan die ik vanaf moment één heb ingevoerd. Ook fijn te weten dat ik goed op weg ben en dus hiermee door kan gaan 🙂 Keep up the good work en bedankt voor de fijne sessies.
Anne