fbpx

Individueel traject

In 6 maanden weer gezond en fit!

Heb jij het gevoel dat je dingen anders zou willen in je leven op het gebied van gezondheid, vitaliteit of beweging, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je dat moet doen in je toch al zo drukke leven? Bedenk dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Het veranderen van gewoonten op het gebied van voeding, beweging en ontspanning is niet makkelijk en kost tijd en energie.

Dit programma is een intensief op maat gemaakt traject voor echte verandering.
Als voeding en leefstijlcoach begeleid ik je in het traject naar een vitaler leven met een gezond gewicht. Je krijgt individuele begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl.

Na een intakegesprek en een uitgebreide leefstijl analyse, gaan we samen aan de slag om te kijken hoe jij fitter en gezonder door het leven kan gaan. Dit kan gaan over gezonde voeding, meer beweging, beter om kunnen gaan met stress of voldoende slaap en ontspanning. Samen kijken we wat voor jou belangrijk is, wat bij je past en hoe jij dit kan toepassen in je leven en maken we een persoonlijk leefstijlplan. Daarnaast krijg je ook veel nuttige adviezen en tools om je leefstijlplan in de praktijk te brengen.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Kennismakingsgesprek (telefonisch of online)
2. Intakegesprek met een leefstijlanalyse
3. Persoonlijk leefstijl- en/of voedingsplan
4. Individuele coaching sessies
5. Persoonlijke adviezen en tools
6. Evaluatie en toekomstplan

De sessies duren 1 uur vinden om de 2 weken plaats, zodat je genoeg tijd hebt om veranderingen in je leefstijl toe te passen en te ervaren wat het met je doet.
Een gezonde leefstijl is niet tijdelijk, maar een blijvende verandering waar jij je goed bij voelt. Gebruik je medicijnen dan kan er altijd overleg plaatsvinden met je behandelend arts.

Omdat ik werk als gewichtsconsulente én leefstijlcoach kan je bij mij terecht voor alle aspecten voor een gezonde leefstijl. Wil je echter alleen een gezonder gewicht en graag afvallen, dan kan dat natuurlijk ook.

Investering: €899,-

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en de bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). 

Godelieve Escartin Leefstijlcoach Utrecht - Individueel traject