Recept
Kaneelbroodjes
Ingrediënten voor 8 stuks:
- 200 gram amandelmeel
- 150 gram ricottakaas
- 20 gram kokosrasp
- 4 eieren
- 3 el chiazaad
- 3 el kaneel
- 4 tl vijfkruidenpoeder
Bereidingstijd: 35 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 180° C.
- Verwarm de ricottakaas in een steelpannetje tot het vloeibaar is.
- Roer de eieren erdoorheen.
- Voeg het amandelmeel er rustig roerend door.
- Voeg de overige ingrediënten aan het mengsel toe.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag over 8 porties.
- Bak de broodjes in 25 minuten gaar.
In de koelkast zijn de kaneelbroodjes 3 dagen houdbaar. Je kan de broodjes ook invriezen.
Voedingswaarden per broodje:
Kcal: 273
Koolhydraten: 7 gram
Eiwitten: 12 gram
Vetten: 22 gram
Vezels: 4 gram