Recept
Portobello met tomaat en dragon
Ingrediënten voor 1 persoon:
- 150 gram verse geitenkaas
- 3 portobello’s
- 200 gram cherrytomaten, gehalveerd
- 1 rode ui, gesnipperd
- 10 gram verse dragon, fijngesneden
- 1 1/2 el olijfolie

Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 230C.
- Meng de cherrytomaten, de rode ui, de helft van de dragon en 1 el olijfolie in een grote ovenschaal of braadslede. Breng op smaak met peper en zout.
- Vul de portobello’s met de geitenkaas en leg tussen de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met de overige olijfolie en bestrooi met wat peper.
- Rooster de portobello’s en cherrytomaten 10-12 minuten in de oven. Garneer met de overige dragon.
Voedingswaarden per persoon:
Kcal: 578
Koolhydraten: 18,5 gram
Eiwitten: 30 gram
Vetten: 29 gram
Vezels: 11,5 gram
