Recept

Portobello met tomaat en dragon

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 150 gram verse geitenkaas
  • 3 portobello’s
  • 200 gram cherrytomaten, gehalveerd
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 10 gram verse dragon, fijngesneden
  • 1 1/2 el olijfolie
Gezond recept voor lunch portobello met tomaat en dragon

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven op 230C.
  2. Meng de cherrytomaten, de rode ui, de helft van de dragon en 1 el olijfolie in een grote ovenschaal of braadslede. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Vul de portobello’s met de geitenkaas en leg tussen de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met de overige olijfolie en bestrooi met wat peper.
  4. Rooster de portobello’s en cherrytomaten 10-12 minuten in de oven. Garneer met de overige dragon.

Voedingswaarden per persoon:

Kcal: 578
Koolhydraten: 18,5 gram
Eiwitten: 30 gram
Vetten: 29 gram
Vezels: 11,5 gram