fbpx

NSPOH

Gastdocent NSPOH: Duidelijke presentatie en uitleg. Enthousiast, kennis van zaken, ruimte voor interactie. Fijne docent, ook leerzaam voor ons om meer te leren over GLI.

Judith

Godelieve is een hele fijne vrouw die goed meedenkt en heel veel kennis heeft! Ze kijkt naar jou als persoon en probeert daar de beste versie van naar boven te halen.

Hans

Godelieve is een fijne begeleider en helpt je met vragen over een gezonde leefstijl. Aan de gesprekken en antwoorden op vragen kan je echt merken dat ze goed verstand van zaken heeft. Die kennis is heel breed en kan ze goed overbrengen.

Stefan

Het COOL-programma is een echte aanrader! De begeleiding is erg goed en prettig, Godelieve is altijd bereikbaar om je te ondersteunen en je te helpen bij elke stap die je zet. Godelieve is niet alleen een prettig persoon om door begeleid te worden, maar ze is ook...

Dija

8 maanden bezig met Cool onder begeleiding van Godelieve, veel nieuwe dingen geleerd of dingen die anders kunnen. Ik heb geleerd dat je leefstijl kan veranderen in kleine stappen en je zelf waardeert. Hup naar de nieuwe ik😜 …